lørdag den 21. april 2012

fødselsdags lykke


Noget helt fantastisk ved at være flyttet hjemmefra er muligheden for at invitere venner, kæreste og familie på besøg - og gøre dette gilde til ens helt eget. Her anretter jeg min 19-års fødselsdag (d.19.04) med diverse prinsesse-detaljer, påskeæg, sunde - såvel som usunde - snacks og hjemmebag. Solen gjorde blot mit liv smukkere og fik mig til at stråle, som jeg gør det bedst. 
Hvor er det dog berigende at mærke, hvordan kærligheden strømmer omkring en; gemt i diverse fødseldagssange, søde sms'er, telefonopkald, flag, søde kort, skønne kys, gaver og en ubeskrivelig lykønskning af alle omkring sig!! Jeg er så glad - og nu 19 år! 


 Jeg er helt vild med æggebægre - især når man kan fylde dem op med glitterige påskeæg.

 Fra amerikansk opskrift til ære for The Bucsko's, som jeg levede hos på mit USA-eventyr. De er lavet af rice-krispies og marshmellows. Jordbær med et sødt skilt, som jeg hurtigt forelskede mig i på tur i Søstrene Grene. God detalje til et fint middagsbord.

Mit elskede prinsessetårn - til ære for mit 19 år lange liv med det store håb om en dag at udleve drømmen om at leve som en prinsesse..... Jeg gør det tit i det små, i det skjulte - og især min kære Christoffer får mig til at føle mig som en prinsesse hver dag. 

Livet er sukkersødt.
og for tiden lyserødt

1 kommentar:

  1. Hvor ser det fint og hyggeligt ud, Souf! Jeg håber du havde en dejlig dag og aften. Du er skøn!

    SvarSlet